1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Blic vesti

 • Aktuelno -

  Pogledajte naše programe razgledanja.

Image 1
 • Previous
 • Next
 • Stop
 • Play
 • Kruševac
 • Manastiri 2

Razgledanje Kruševca

Arheološki park „Lazarev grad“, galerija Milića od Mačve, spomenik kosovskim junacima, kuća Simića, zidna slika „Obretenje Lazarevo“, spomenik ratnicima, skulptura „Majka Srbija i Majka Grčka“, spomen park „Slobodište“

detaljnije

Poseta Manastirima i Ribarskoj Banji


Posetite manastire u Kruševačkom kraju (MANASTIR "SVETI ROMAN", MANASTIR "POKROVA PRESVETE BOGORODICE", MANASTIR "NAUPARA").

Takodje u sklopu ove ture posetiće i oazu čistog planinskog vazduha, zdrave hrane i lekovitih vrela - RIBARSKU BANJU.

 

„Ulica novogodišnjih čarolija“, 26.12.2015.god. u 17.00 h

Thumbnail image26.12.2015.
Turistička organizacija grada Kruševca organizuje u ulici Majke Jugovića, 26.12.2015. godine, sa početkom u 17.00 časova, manifestaciju „Ulica novogodišnjih čarolija“.
Manifestacija je namenjena deci, povodom predstojećih Novogodišnjih praznika. Deda Mraz, Miki i Mini Maus, Nindža kornjača, Hello Kitty i Stefani, iz igraonica „Zvončica“ i „Moj svet“ će, zajedno sa decom iz vrtića, škola, domova i decom sa posebnim potrebama, kititi jelke i svečano uređivati celu ulicu.
Turistička organizacija grada Kruševca i ugostiteljski objekti iz ulice pripremiće toplo posluženje za decu, novogodišnje jelke, ukrase i novogodišnju muziku.

U atraktivnom Novogodišnjem dečijem programu učestvuju:

• Novogodišnji skeč štićenika Vaspitno popravnog doma Kruševac
• Hor OŠ „Dragomir Marković“ i male Lazarice
• Hor OŠ „Jovan Popović“
• Hor OŠ „Vuk Karadžić“
• Škola engleskog jezika „Speak“
• Škola engleskog jezika „BBC“
• Plesni studio „La luna“
• Plesna škola „Radost“

Dođite u Ulicu novogodišnjih čarolija!

Kategorizacija u domaćoj radinosti

Dragi i poštovani, naši sugrađani

U Novogodišnjoj noći, na Trgu kosovskih junaka, nastupaće Svetlana Ceca Ražnatović. Svi hotelski kapaciteti su već popunjeni, kako u gradu tako i u okolini. Očekujemo da Kruševac tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika poseti više stotina hiljada turista. Tim povodom Vas obaveštavamo da ste u mogućnosti da izdate Vaš stambeni, slobodan prostor, u kratkom roku sa dugoročnom zaradom. Napominjemo da kategorizacija za izdavanje soba, stanova, kuća, apartmana i sl. košta 850,00 dinara, a rešenje važi naredne 3 ( tri ) godine. Taksa za overu Ugovora iznosi 350,00 dinara. Potrebno je da se obratite Gradskoj upravi grada Kruševca – služba za privredu, kancelarija br. 23, kako bi popunili Zahtev i dobili Rešenje. Takođe, nemate obavezu dodatnih naplata, osim u slučaju prijavljenih gostiju. Ukoliko nemate goste, ne plaćate porez na prihod.

U Kruševcu se 2016. godine održava Balkansko prvenstvo za mlađe juniore „Balkanijada“, kada će nam takođe biti potrebni dodatni smeštajni kapaciteti.

Molimo Vas, kontaktirajte:

1. Turističku organizaciju grada Kruševca
Telefon: 037/445 180
e-mail: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
www.turizamkrusevac.com

2. Gradsku Upravu grada Kruševca
Telefon: 037/ 414 723
www.krusevac.rs

Lajkuj, deli, za Novu godinu uz Cecu, u Kruševcu se veseli

Novogodišnja nagradna igra

Turistička organizacija grada Kruševca dodeljuje doček Nove godine u Kruševcu, u saradnji sa garni hotelima „City“ i „Biser“ i konačištem „Verige“.

Dodeljujemo 3 nagrade:

I nagrada: noćenje za 2 osobe (31.12.2015.-01.01.2016.) u garni hotelu „City“

II nagrada: noćenje za 2 osobe (31.12.2015.-01.01.2016.) u garni hotelu „Biser“

III nagrada: noćenje za 2 osobe (31.12.2015.-01.01.2016.) u konačištu „Verige“

Ako želiš da osvojiš doček Nove godine u Kruševcu, potrebno je da:

1. Lajkuješ i šeriješ facebook stranu Turističke organizacije grada Kruševca: https://www.facebook.com/Turisticka-organizacija-grada-Krusevca-1458360884483728/
2. Pošalješ nam fotografiju u jpg formatu na temu: „U iščekivanju 2016. godine...“ ( Novogodišnja atmosfera ), na e – mail:  Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , sa naznakom: „Novogodišnja nagradna igra“
3. Fotografiju je potrebno poslati do 25.12.2015. god.
4. Uz fotografiju obavezno pošalji svoje kontakt podatke - ime, prezime, adresu, broj telefona i e-mail.
5. Prikladne Novogodišnje fotografije će biti objavljene u posebnom albumu na facebook strani Turističke organizacije grada Kruševca, 28.12.2015. u 15 h.
6. Kako bi baš ti dobio/la na poklon doček Nove godine u Kruševcu, potrebno je da tvoja fotografija sakupi najveći broj lajkova. Osobe koje lajkuju tvoju fotografiju, potrebno je da najpre lajkuju Facebook stranu Turističke organizacije grada Kruševca, kako bi njihovi lajkovi bili važeći.
7. Lajkove možeš sakupljati do 25.12.2015 u 12 h. Računaju se samo lajkovi u našem albumu.
8. Pobednika/cu ćemo proglasiti 28.12.2015. u 12.00 h.

Pravo na učešće imaju osobe koje na vreme pošalju fotografiju u skladu sa gore navedenim pravilima. Dobitnik jedne od nagrada biće u obavezi da objavi fotografiju svog boravka u Kruševcu tokom Novogodišnje noći. Fotografije koje budu neprikladanog sadržaja neće biti uzete u razmatranje. Turistička organizacija grada Kruševca zadržava pravo odabira fotografija koje će biti objavljene.

 

Odluka o dodeli ugovora

Odluku o dodeli ugovora za Javnu nabavku dobara – postavljanje Turističke signalizacije na teritoriji grada Kruševca možete preuzeti na linku ispod

Odluka o dodeli ugovora

Turistička organizacija grada Kruševca i Specijalna bolnica Ribarska Banja – dobitnici prve nagrade za najuspešniju promociju na VII Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

Thumbnail image26.11.2015-28.11.2015.
Sedmi po redu Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma, koji je održan od 26.do 28.novembra 2015.godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu, okupio je oko 120 učesnika iz zemlje i inostranstva. Izuzetno bogat program Sajma, ispunjen interesantnim i atraktivnim prezentacijama, edukativnim radionicama i stručnim predavanjima, privukao je veliki broj posetilaca i izazvao veliko interesovanje učesnika iz oblasti turizma.
Drugi dan Sajma protekao je u znaku promocija učesnika Sajma. U nizu prezentacija, posebno se istakla promocija Turističke organizacije grada Kruševca i Specijalne bolnice Ribarska Banja, pod nazivom „U ritmu Čarapanije“. Po svom konceptu krajnje zanimljiva i drugačija od svih prethodnih, ova velika promocija turističke ponude Grada Kruševca je potpuno osvojila sajamsku publiku kao i stručni žiri.

Pročitajte detaljnije

Konkursna dokumentacija za javnu nabavku sredstava

Na linkovima ispod možete preuzeti Konkursnu dokumentaciju Za Javnu nabavku dobara – postavljanje Turističke signalizacije na teritoriji grada Kruševca

Poziv za podnošenje ponude 

Konkursna dokumentacija 

Skype Me™!
facebook

Anketa

Da li ste ikada posetili Kruševac?

 

 

 

 


  Rezultati

vodic za sprovodjenje kategorizacije
talija_dekoracije
grad_krusevac
turisticka_organizacija_srbije
biblioteka
pozoriste
kck
regionalna_privredna_komora
sportski_centar_krusevac
kpz
jastrebacki_trougao
for-you-putovanja