1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Blic vesti

 • Aktuelno -

  Pogledajte naše programe razgledanja.

Image 1
 • Previous
 • Next
 • Stop
 • Play
 • Kruševac
 • Manastiri 2

Razgledanje Kruševca

Arheološki park „Lazarev grad“, galerija Milića od Mačve, spomenik kosovskim junacima, kuća Simića, zidna slika „Obretenje Lazarevo“, spomenik ratnicima, skulptura „Majka Srbija i Majka Grčka“, spomen park „Slobodište“

detaljnije

Poseta Manastirima i Ribarskoj Banji


Posetite manastire u Kruševačkom kraju (MANASTIR "SVETI ROMAN", MANASTIR "POKROVA PRESVETE BOGORODICE", MANASTIR "NAUPARA").

Takodje u sklopu ove ture posetiće i oazu čistog planinskog vazduha, zdrave hrane i lekovitih vrela - RIBARSKU BANJU.

 

Turistička organizacija grada Kruševca i Specijalna bolnica Ribarska banja na VII međunarodnom sajmu turizma i seoskog Turizma u Kragujevcu

Thumbnail image26.11-28.11.2015.
Turistička organizacija grada Kruševca i Specijana bolnica Ribarska Banja će i ove godine učestvovati na sedmom „Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma“ koji će se održati od 26. do 28. novembra 2015. godine u Kragujevcu. Dana 27.11.2015.godine, od 14:00 do 15:00 časova, Turistička organizacija grada Kruševca na Sajmu organizuje veliku promociju celokupne turističke ponude na teritoriji grada Kruševca, sa akcentom na Ribarsku Banju, a u skladu sa najnovijom kampanjom Turističke organizacije Srbije kojom se promovišu banjski centri Srbije. Promocija pod nazivom „U ritmu Čarapanije“ obuhvata:

Pročitajte detaljnije

"KLJUČ GRADA" najbolji suvenir na VIII izložbi suvenira i turističkih publikacija "Leskovac 2015"

Thumbnail image12.11.2015-13.11.2015.
Turistička organizacija grada Kruševca je uzela učešće naVIII Izložbi suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2015“ koja se održava 12. i 13. novembra 2015. godine u holu Kulturnog centra u Leskovcu. Pored promotivnog, Izložba ujedno ima i takmičarski karakter. Osim uspešne promocije turističke ponude grada Kruševca putem raznovrsnog promotivnog materijala, u kategoriji „najbolji suvenir“ Turistička organizacija grada Kruševca je osvojila prvo mesto za suvenir „KLJUČ GRADA“ autora Mirka Jovanovića iz sela Bošnjane.

Pročitajte detaljnije

CSU Kruševac i Turistička organizacija grada Kruševca na 8. Sajmu obrazovanja „Zvonce“

Thumbnail image28.10.2015-01.11.2015.
Centar za stručno usavršavanje Kruševac je promociju sopstvene delatnosti imao u okviru 8. Sajma obrazovanja „ZVONCE“ koji se održao u periodu od 28. oktobra do 1. novembra 2015. godine u Beogradu.
Subota, 31.oktobar 2015.godine, je na Sajmu bila predviđena za promociju knjige magistra Slobodana M. Radulovića „Vujanski krst Patrijarha Pavla“, u izdanju Centra za stručno usavršavanje Kruševac. Turistička organizacija grada Kruševca se odazvala pozivu Centra za stručno usavršavanje Kruševac i istog dana je na Sajmu predstavila izuzetno bogatu turističku ponudu grada Kruševca.

Pročitajte detaljnije

Sajam obrazovanja „Zvonce“– 28.10.2015-01.11.2015.

Thumbnail image
Uporedo sa 60. Međunarodnim sajmom knjiga, na Beogradskom sajmu se održavaju još dve srodne manifestacije – 45. Međunarodni sajam opreme i sredstava za savremenu nastavu „UČILA“ i 8. Sajam obrazovanja „ZVONCE“. Sajam obrazovanja „ZVONCE“, koji se održava od 28.oktobra do 01.novembra 2015.godine, postao je prepoznatljivo mesto za unapređenje i razvoj društva zasnovanog na znanju. Pored Univerziteta u Beogradu, fakulteta, visokih i srednjih škola, škola stranih jezika i drugih značajnih institucija i organizacija, na Sajmu obrazovanja „Zvonce“ učestvuje i Centar za stručno usavršavanje Kruševac.

Pročitajte detaljnije

Međunarodni festival turističkih publikacija „Kofer slova“.

Thumbnail image14.10.2015.
U okviru programa povodom Dana oslobođenja grada, u hotelu „Rubin“ Turistička organizacija grada Kruševca organizovala je trodnevnu manifestaciju turističkih publikacija „Kofer slova 2015“. Izložba turističkih publikacija koja ima tradiciju dugu 10 godina, ove godine je prerasla u međunarodni Festival turističkih publikacija. 
Svoje štandove izložilo je preko 50 Turističkih organizacija opština i gradova iz Srbije, Slovenije, Bugarske i Istočnog Sarajeva, a u prepunoj sali hotela „Rubin“, u okviru prodajno-promotivne izložbe, svoju turističko-komercijalnu ponudu prikazale su i banje, vinarije, etno-udruženja, ustanove i organizacije...

Pročitajte detaljnije

Skype Me™!
facebook

Anketa

Da li ste ikada posetili Kruševac?

 

 

 

 


  Rezultati

vodic za sprovodjenje kategorizacije
talija_dekoracije
grad_krusevac
turisticka_organizacija_srbije
biblioteka
pozoriste
kck
regionalna_privredna_komora
sportski_centar_krusevac
kpz
jastrebacki_trougao
for-you-putovanja